Hírek

Új bemutatóval jelentkezik a Hírös Gasztroszínház

2018 január 13-án debütál legújabb előadásunk, melyben ismét valami újdonsággal rukkoltunk elő. Az eddig megszokott borkóstolókkal ellentétben, a kiváló Koch borok mellé most nem sós falatkákat (kolbászt, sonkát, salátát, zöldségeket, vagy savanyúságot), hanem édes süteményeket kínálunk. A falatnyi élményeket Máté Ildikó cukrász/gasztroblogger készíti, aki nagy figyelmet fordított arra, hogy a sütemények, mind a borok, mind a jelenetek íz és élményvilágára reagáljanak. Az előadás, melynek címe találóan a Női vonal lett, a női lélek... Tovább

A Hírös Gasztroszínház is gondolt az ünnepekre, hiszen ez az időszak sok meglepetéssel jár.

Meglephetjük szeretteinket egy színházzal, vagy akár egy vacsorával, de össze is köthetjük a kettőt egy helyen.

Kóstolhatunk kiváló borokat és organikus ételeket, melyek mellé exkluzív színházi élmény társul.

Lepje meg ön is kedvesét, vagy barátait, vásároljon Ajándékutalványt.

2018-ban látogassanak el egy előadásunkra akár Kecskeméten, akár Budapesten.

 

További információért kérjük írjon levelet az info@... Tovább

Régi vágyunk volt, hogy színházunknak legyen egy zenés produkciója is. A zene végigkíséri a gasztronómia történetét, a vendéglátóhelyek kikerülhetetlen atmoszféra teremtő eszköze. Papp Máté (A Nagy Sörleszámolás c. előadásunk zenésze) a Resti Kornél zenekar frontembere, vállalkozott a nagy kihívásra, hogy egy 5 tételes borkóstolóhoz készítsenek egy produkciót. A feladat nem egyszerű, ám ha jobban belebújunk a magyar irodalom mélyébe, azonnal felfedezzük, hogy a bor és a kocsma világa merőben meghatározta bizonyos korok művészeti életét, és magának a művészeti iránynak a formálódását is. Az... Tovább

Egy nagyon izgalmas és jóleső próbafolyamaton vagyunk túl, hiszen mi hárman (Bata Éva, Bárnai Péter és Sárosi Gábor) mind egy diákszínjátszó körbe jártunk anno, Kecskeméten a Katona József Gimnáziumba. Már akkor megbeszéltük, hogy mi még dolgozni fogunk együtt, és készítünk egy olyan előadást, amiben Peti és Vica együtt játszik, és én rendezem. El is jött az ideje ennek 2017-ben, kb. 15 évvel a megbeszéltek után. Nagyon érdekes volt megfigyelni, hogy ki miben változott, hogyan fejlődött tovább az évek során. De ami a legfelemelőbb, hogy jól ismerjük egymást, így fél szavakkal is közölni... Tovább

Elkezdtük a legújabb előadásunk, a FOOD TOURIST próbáit! Az improvizációs színházra épülő új produkció ősbemutatója is Kecskeméten, a Spaletta Étterem és Sörházban lesz,

Színészek:
Bárnai Péter
Boncsér Sára Luca
Fodor Dávid
Réti Nóra

Rendező: Fodor Dávid

Séf: Kovács Attila
Produkciós vezető: Sárosi Gábor
Kommunikáció: Tóth Ákos Károly
Vizuális kommunikáció: Kara Dávid

Bemutató: 2017. 03. 10. 19.00

Ilyen még nem volt! Ezúttal nem csak kiváló borokat, hanem a NPK Charolais Farm különleges marha húsaiból készült ételeket is kóstolhattok az előadásunk mellett.

Az előadás Facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/1805691749645786/

November 18-án tartottuk a második Nagy sörleszámolást a Spaletta Étterem és Sörházban. Kara Dávid készített az előadásfotókat.

Büszkén jelentjük, hogy a második trailer vidónk is elkészült A nagy sörleszámoláshoz.
Videó: Kara Dávid
Szöveg: Bárnai Péter

Újra Budapesten!

Szép Ernő nyomán – Fiú, leány, bor

A VinoPiano-Borbár/Wine Bar-ban éppen borkóstolás zajlik, amikor betoppan a késve érkező fiú. Már csak a lány mellet van szabad hely…

Így kezdődik a Hírös Gasztroszínház legborosabb előadása, ami lazán követi Szép Ernő Fiú, leány című romantikus vígjátékának cselekményét. Mi csak velük, a fiúval és a lánnyal foglalkozunk, akik közt nyilvánvalóan „működik a kémia”, de félnek elköteleződni egymás felé. Mindent és mindenki mást elhagyunk, egyedüli társnak a bort választjuk. A bor segítsége nélkül ugyanis talán soha nem... Tovább

A nagy érdeklődésre való tekintettel továbbra is műsoron tartjuk a legborosabb előadásunkat, és ezúttal a lehető legédesebbre hangoljuk az élvezeteket:
A kóstoló külön érdekessége, hogy először debütál a Koch Borház Kecskemét új partnere, Rita Házi Szörpfőzdéje, így a borsor mellé izgalmas szörp és lekvár párosításokat kreáltunk.

Az előadás Facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/574496666075526/