A Nő a Sör és a Revolver

Az egyedi és megismételhetetlen alkalmak, akkor válnak különlegessé, emlékezetessé, ha a résztvevők közösen tudják megélni a legfontosabb pillanatokat. Erre a közösségi élményre reagál a Hírös Gasztroszínház legújabb sörökre fókuszáló előadása.

Bemutató: 2023. október 6. - K11 Művészeti és Kulturális Központ

Árajánlat kérése

Akár haverokkal érkezem, akár a párommal, egy biztos, ezen az estén alámerülünk az élesztők és „habbok“ világába egy lehengerlő és izgalmas előadással egybekötött sörkóstolón.

A Hírös Gasztroszínház leghabzóbb előadását ajánljuk mindennemű sörkóstoló mellé. Képzeljünk el egy egyszerű példát. Szeretnénk 5 sört bemutatni a vendégeinknek, szeretnénk ha emlékezetes maradna nekik az este és a söröket is úgy dédelgetnék emlékeikben, hogy később visszatérő fogyasztóink legyenek. A sörkóstló mellé illesztjük a színházat, mely kifejezetten az általunk kínált sörökre épül, így az ízlelt sör mellé egy színházi élmény is kapcsolódik, mely megsokszorozza a vendég elményfaktorát és hosszútávon meg is határozza azt.

A helyszín adott, a sörök kiválóak, ízben, illatban egyre testesebbek és egyre sűrűbbé válik tőlük a hely atmoszférája. Színészeink és zenészünk felültetnek minket a vígjáték és a krimi hullámvasútjára, és részeseivé válunk egy Noire nyomozásnak, hogy igazságot szolgáltassunk a nő, a Femme Fatale ügyében. Eközben megismerjük a sör történetét, az elkészítés technológiai kihívásait, bepillantást kapunk az sörirodalomba, végül pedig a Beerodalmi pisztoly is előkerül, hogy igazságot szolgáltasson az örökletes féltékenység és férfiúi büszkeség porondján.


Komlósi Árpád
Stahm János
Franczi a zenész
Papp Máté