Improvizáció, vígjáték. Az előadást kifejezetten vacsorákhoz ajánljuk.

Bemutató: 2017. március 10. Spaletta Étterem és Sörház, Kecskemét

Árajánlat kérése

Panírba forgatott improvizáció, ízléses rögtönzés. Fiatal felnőttektől a senior korosztályig mindenkinek kiváló színházi élmény. Az előadás közvetlen a nézők asztalai előtt játszódik, a színészek aktív kapcsolatban vannak a nézővel, hiszen az ő fantáziájuk lesz az előadás táptalaja. Az előadást maximum 80 főig ajánljuk. 

Kiváló improvizációs színészeink nagy kihívást vállalva elhatározták, hogy közönségüket hónuk alá csapva, beutazzák a világot. Meglátogatunk együtt több országot, s miközben megkóstoljuk az adott vidék ízeit, a színészek által közelebb kerülhetünk az adott nemzet kultúrájához. Így áll össze egy minden érzékre ható, feledhetetlen utazás. Az adott országok között nem csak képzeletben, hanem gyakorlatban is utazunk, azaz ha megkóstoltunk és megtapasztaltunk egy világot, felállunk az asztaltól és új helyszínre “túrázunk”. 

Amennyiben igény van rá, az előadáshoz társul egy profi zenész, aki ugyancsak az improvizáció eszközeit használva kíséri végig az előadást, még izgalmasabbá, és színesebbé téve ezzel a színházi élményt.