Pár, Pohár, Ábránd (Archiv)

Romantikus, zenés, énekes vígjáték. Az előadást borkóstolókhoz, vacsorákhoz, pezsgőkóstolókhoz, pálinka kóstolókhoz ajánljuk elsősorban.

Bemutató: 2018. november 15. Koch Borház, Kecskemét

Archív Előadás


A hódítás és a randevú kislexikonja. Fiatal felnőttektől a senior korosztályig mindenkinek kiváló színházi élmény. Az előadás közvetlen a nézők asztalai előtt játszódik, olykor a nézők között, a színészek meg is szólítják helyenként a nézőket. Az előadást maximum 80 főig ajánljuk. A férfi randira érkezik, ám előre kieszelt stratégiája, meglepő és váratlan pillanatokhoz vezet…

Ha meglátod az igazit, azonnal tudni fogod, hogy ő az. Mondja sokszor a tapasztaltak bölcsessége. András a szokásos kisközért szűkös polcai közt mustárt keresgélt, de egészen máson akadt meg tekintete: Rékán. Tudta, hogy ez a pillanat valami más, ez valami új és megismételhetetlen. Összeszedte minden bátorságát és odalépett a lány elé. „Bocs, tudsz nekem abban segíteni, hogy a mézes-mustáros csirkéhez milyen mustárt vegyek?” Végül is, mi mást kérdezhetett volna? Ez volt abban a pillanatban a legkézenfekvőbb gondolat. Réka felvonta szemöldökét, majd néhány perc magyarázkodás után András elhívta egy hangulatos borkóstolóra, hogy a gondűző nedű segítségével meghódítsa Réka szívét. Ám nem számított arra, ami ez után következett….

Színészek:
Kőszegi Judit és Szegedi Tamás


Koreográfia:
Hojsza Henrietta
 

Bemutató: 2018.11. 15., Koch Borház Kecskemét


Játsszák
Kőszegi Judit
Szegedi Tamás
Író
Kőszegi Judit