Pár, Pohár, Ábránd

Romantikus, zenés, énekes vígjáték. Az előadást borkóstolókhoz, vacsorákhoz, pezsgőkóstolókhoz, pálinka kóstolókhoz ajánljuk elsősorban.

Bemutató: 2023. szeptember 1. - K11 Művészeti és Kulturális Központ

Árajánlat kérése

A hódítás és a randevú kislexikonja. Fiatal felnőttektől a senior korosztályig mindenkinek kiváló színházi élmény. Az előadás közvetlen a nézők asztalai előtt játszódik, olykor a nézők között, a színészek meg is szólítják helyenként a nézőket. Az előadást maximum 80 főig ajánljuk. A férfi randira érkezik, ám előre kieszelt stratégiája, meglepő és váratlan pillanatokhoz vezet…

Ha meglátod az igazit, azonnal tudni fogod, hogy ő az. Mondja sokszor a tapasztaltak bölcsessége. András egy fesztiválon bóklászott egy jó bor után, de egészen máson akadt meg tekintete: Rékán. Tudta, hogy ez a pillanat valami más, ez valami új és megismételhetetlen. Összeszedte minden bátorságát és odalépett a lány elé. Végül is, mi mást kérdezhetett volna? Ez volt abban a pillanatban a legkézenfekvőbb gondolat. Réka felvonta szemöldökét,majd néhány perc magyarázkodás után András elhívta egy hangulatos borkóstolóra, hogy a gondűző nedű segítségével meghódítsa Réka szívét. Ám nem számított arra, ami ez után következett….


Írta
Kőszegi Judit
Szegedi Tamás