Bertalan és Barnabás

Mese, komédia, bábokkal. Az előadást ételekhez, falatkákhoz és alkoholmentes italokhoz ajánljuk.

Bemutató: 2019. július .27. NPK Charlois Farm, Kecskemét

Árajánlat kérése

Mese hűségről, szeretetről, varázslatról két kutya tolmácsolásával. Elsősorban családi program, a szülőknek és 3-tól 12 éves gyermekeknek kiváló színházi élmény. Az előadás közvetlen a nézők asztalai előtt játszódik, olykor a nézők között, a színészek meg is szólítják helyenként a nézőket. Míg a felnőttek hátrébb, a gyerekek az első sorokban foglalnak helyet. Az előadást maximum 80 főig ajánljuk. Egy idős házaspár két kutyát fogad örökbe, hogy ezzel felforduljon az eddig megszokott életük.

A Hírös Gasztroszínház új előadással jelentkezik!

Kedves Gyerekek, Anyukák és Apukák!

Gondoltatok már arra, hogy családostól csődültök gasztroszínházba? Hogy csordulásig csemegéztek az ínycsiklandó ételek, italok és színház adta falatokból? Itt az ideje, hogy vállatokra vegyétek a cókmókot, és ezen a csodaszép és csábító délutánon megismerjétek két iker kutya kacagtató történetét.

A darabról:

Zenés gasztro-bábszínház, családoknak
Janikovszky Éva egyik szívmelengető és humorral telt meséje a Bertalan és Barnabás. Szereplőinket Fülöp József bábszínész és Rácz Annamária színésznő keltik életre. A történet két aranyos tacskóról szól akiket egy idős házaspár fogad be a menhelyről, ám életük azon nyomban felfordul, ahogy a két kutya beteszi a lábát a házba. A darabban elhangzó muzsikákat Dénes Emőke és Keller Dániel írta, akik természetesen élőben is a húrok közé csapnak a helyszínen. A darab 3 felvonásból áll, melyeket rövid gasztronómiai élmények választanak el egymástól.