Improvizáció, vígjáték. Az előadást borkóstolókhoz, sörkóstolókhoz, vacsorákhoz, pezsgőkóstolókhoz, pálinka kóstolókhoz, bármilyen gasztronómiai eseményhez ajánljuk.

Bemutató: 2018. május 26. Bártfay Udvarház, Tállya

Árajánlat kérése

Mesteri improvizáció, a pillanat művészete. Fiatal felnőttektől a senior korosztályig mindenkinek kiváló színházi élmény. Az előadás közvetlen a nézők asztalai előtt játszódik, olykor a nézők között, a színészek meg is szólítják helyenként a nézőket. Az előadást maximum 150 főig ajánljuk. 

Adott két kiváló színész, és egy zenész akik a rögtönzés mesterei. Az alapszituáció egyszerű, ám ha a néző fantáziájával keveredik a dráma, a komédia és a tragédia ezer színe kel életre a játékban. A színészek a nézőktől kapott információk által újabb és újabb szituációkba kerülnek, melyek megoldása a cél. A nézők, a történetbe belekeverhetik kedvük szerint, munkahelyi dolgaikat, főnöküket, a közéletet, a párkapdcsolatot, a családot és bármit ami aktuálisan érdekli, vagy megnevetteti őket. Színészeink bármilyen kihívást vállalnak és brilliánsan meg is valósítanak

Az előadáshoz társul egy profi zenész, aki ugyancsak az improvizáció eszközeit használva kíséri végig az előadást, még izgalmasabbá, és színesebbé téve ezzel a színházi élményt.